Μπαταρία Νιπτήρα Αναμεικτική με Βαλβίδα Clic Clac Orabella Terra Chrome 10174

Ειδική Τιμή 94,50 € Κανονική τιμή 105,00 €
Αποστολή σε 4 έως 10 ημέρες
SKU
10174

Μπαταρία Νιπτήρα Αναμεικτική με Βαλβίδα Clic Clac Orabella Terra Chrome 10174

Η σειρά Orabella Terra διατίθεται σε φινίρισμα: Chrome, Black Matt, Gun Metal.Brushed Gold , Rose Gold. 

Οι μπαταρίες μπάνιου της σειράς Terra αποτελούν ιδανική λύση για όλα τα μπάνια χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, που εγγυάται ευκολία στο καθάρισμα και λάμψη για πολλά χρόνια χρήσης.

Η Terra φέρει την υπογραφή της εταιρείας Orabella και κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας ορείχαλκο που προορίζεται τόσο για οικιακή, όσο και για επαγγελματική χρήση.

Η μπαταρία νιπτήρος Terra διαθέτει μια μεγάλη γκάμα συνδυαστικών επιλογών από μπαταρίες λουτρού μέχρι αντίστοιχα συστήματα εντοιχισμού. Συνοδεύεται από αυτόματη πατητή βαλβίδα (κλικ - κλακ) από ορείχαλκο. Διατίθεται σε πέντε διαφορετικά χρώματα: χρωμέ, μαύρο ματ, χρυσό σατινέ,ροζ χρυσό και gun metal.

Μπαταρία νιπτήρος με σπιράλ 45 cm βαρέως τύπου, σύμφωνα με τα standards DVGW, κατάλληλο για πόσιμο νερό και με μεγάλη αντοχή σε αυξομειώσεις της πίεσης.

Οικονομία στο νερό μέχρι και 30% σε σχέση με τις κοινές μπαταρίες χάρη στον ειδικό σχεδιασμό και το φίλτρο της μπαταρίας. Πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου κατά τη χρήση.

Όλα τα επιμέρους υλικά κατασκευής, όπως λάστιχα, φλάντζες, μηχανισμοί είναι πιστοποιημένα και κατάλληλα για πόσιμο νερό. Πολύ εύκολη τοποθέτηση χάρη στο σύστημα easyfix.

Συνοδεύεται από 5-ετή γραπτή εργοστασιακή εγγύηση και υποστηρίζεται από πλήρη γκάμα ανταλλακτικών.