Χαρτοθήκη Επίτοιχη Μαύρο Ματ Sanco Aegean Black Matt M116-26906

Ειδική Τιμή 36,00 € Κανονική τιμή 45,00 €
Αποστολή σε 4 έως 10 ημέρες
SKU
26906-Μ116

Χαρτοθήκη Επίτοιχη Μαύρο Ματ Sanco Aegean Black Matt M116-26906

Sanco Aegean  Chrome Toilet Roll Holder without cover  

Aegean Collection 

In the azzuze blue of the Greek sky & sea, small, tranquil. yet firm & clean white touches create a minimal gem that is easily etched on the memory of whoever sets their eyes on it. The Archipelago, or the Aegean.
A safe collection portraying soft curves that the light turns into straight lines.
A radiant collection carrying the aromas of Greece & the sea.

Οδηγίες Καθαρισμού & Συντήρησης των Αξεσουάρ Μπάνιου

Γα να διατηρήσουν τα αξεσουάρ μας τη λάμψη και την αισθητική της πολυτέλειας που τα χαρακτηρίζει:

  Τα υλικά που αποτελούν το φινίρισμα καθαρίζονται με ζεστή σαπουνάδα και στεγνώνονται με ένα μαλακό ύφασμα. Τα προϊόντα χρήσης που ενδείκνυνται για τον ανοξείδωτο χάλυβα (υγρά, κρέμες χωρίς μικρόκοκκους- ή αφροί), μπορούν να χρησιμοποιηθούν, εφαρμόζοντας ένα λεπτό στρώμα του προϊόντος με ένα υγρό βαμβακερό ύφασμα και θα γυαλίσουν άψογα τα αξεσουάρ στο μπάνιο σας. Tο ξέβγαλμα με ζεστό νερό και το στέγνωμα με ένα μαλακό ύφασμα, ολοκληρώνουν τη φροντίδα σας γι' αυτά.

 ΠΡΟΣΟΧΗ: οι ατμοί που συχνά παραμένουν στα μπάνια είναι ελαφρώς όξινοι και αναπόφευκτα θαμπώνουν τα αξεσουάρ. Γι’αυτόν τον λόγο, φροντίζετε για το συχνό αερισμό του μπάνιου σας.

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ: τα τραχιά υφάσματα, συρμάτινα σφουγγαράκια, τα λειαντικά υλικά, τις όξινες ουσίες, τους διαλύτες και γενικά ότι θα μπορούσε να χαράξει ή να οξειδώσει τις επιφάνειες των αξεσουάρ. Η εγγύηση που καλύπτει τα προϊόντα μας ισχύει εφ’όσον καθαρίζονται και συντηρούνται σωστά.